Falen, falen en nog eens falen…

 In Blogs, Voor & door jongeren

Ryan en Naomi gingen samen naar Victory van MaasTD.

Wat is dat, “Victory”?
Bestaat dat, “Victory”?
Wanneer bereik je dat, “Victory”?

En moet je dat dan vieren?
Kan je dan ook vieren dat het er niet is? Dat het niet wordt bereikt.
Hoe doe je dat dan?

Dit vond Ryan er van:
De voorstelling “Victory” van MaasTD houdt zich bezig met bovenstaande vragen. De voorstelling laat zien hoe “er bij passen” eruit kan zien en hoe lelijk dat is. Met vier acteurs/dansers en één acteur/muzikant krijgt een geheel van steeds opnieuw mislukken en verbloemen een dynamische stijl. Zo’n voorstelling waar je echt keihard om zit te lachen. Zo’n voorstelling die opeens omslaat. Zo’n voorstelling die je in een vlaag van verstandsverbijstering achter laat. Zo’n voorstelling die je even moet gaan zien.

En Naomi vond dit:
Je kan de voorstelling Victory in 1 woord omschrijven; falen.
De voorstelling is een bijzondere combinatie van dans en theater, maar er werd ook gebruik gemaakt van zang en gitaarspel. Het is een voorstelling waar erkenning gepaard gaat met humor. Soms is het echt pijnlijk om te zien. Blauw is de kleur van de voorstelling, dus doe je blauwe kleding aan. Dat is leuk 😉

Victory staat op 15 januari in Theater aan het Spui en is t/m 16 februari 2019 op tournee
Meer info: https://www.maastd.nl/voorstelling/victory/

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search