Over HNTjongeren

HNTjongeren is hét culturele platform voor en door jongeren uit (de omgeving van) Den Haag. Laat je verwonderen en overdonderen door toffe tips, gave blogs en vlogs en coole beelden. En wordt meegezogen in de wereld achter de schermen bij Het Nationale Theater.

De HNTjongerenredactie is een groep ondernemende, inspirerende en creatieve jongeren die bloggen en vloggen over wat er te zien en te doen is op cultureel gebied in de regio. Wil jij ook video’s maken, schrijven en op onderzoek uitgaan naar de leukste culturele uitjes? Of heb je zelf een goed idee voor een programma in een van onze theaterzalen? Laat het ons hier weten!

HNTjongeren redactie

Lalou

Tim

Yara

Over educatie bij Het Nationale Theater

Vanaf 1 januari 2017 zijn Theater aan het Spui, de Koninklijke Schouwburg, het Nationale Toneel en NTjong gefuseerd tot Het Nationale Theater. HNTjongeren is een initiatief van de afdeling Educatie van Het Nationale Theater. Deze afdeling ontwikkelt en faciliteert onderwijsprogramma’s rondom theatervoorstellingen van NTjong en Het Nationale Theater en andere theatermakers, door heel Nederland.

Educatieprogramma’s rondom voorstellingen zijn er in talloze vormen. Wilt u weten wat wij voor uw klas of school kunnen betekenen? Of heeft u opmerkingen over één van onze voorstellingen, educatieprogramma’s of andere zaken? Neem dan hier contact op met de afdeling Educatie van Het Nationale Theater.

Het educatie team van Het Nationale Theater

Muriël Besemer

Pim Janssen

Dimphna van Kempen

Lejo De Hingh

Leo Sterrenburg

Lotte de Leeuw

Iselin van Duuren

Start typing and press Enter to search